Skip to main content
Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road

Detaljno

Potpuno nova Daytona 660 – neka igra započne



Otkrijte detalje u DNK modela Daytona. Dinamičan sportski stav za svaku cestu i svaku vožnju, s uzbudljivim stilom, intuitivnom agilnošću i nevjerojatnim performansama koje će vas odvesti na sam vrh igre.

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

Trostruka prednost

Triumphov prepoznatljivi trocilindrični agregat, dizajniran i usavršavan kroz desetljeća razvoja. Idealna konfiguracija, spoj niskog okretnog momenta i upravljivosti twin agregata s performansama najvišeg raspona okretaja rednog četverocilindričnog agregata i jedinstvenim trocilindarskim zvučnim zapisom koji je čisti Triumph. Isporučujući 95 PS pri 11.250 o/min i 69 Nm najvećeg okretnog momenta, s više od 80% dostupnog okretnog momenta sve od 3.125 o/min do 11.750 o/min, kada je riječ o ushićenju i fleksibilnosti, Daytona 660 čini sve.

Na cesti to znači pristupačne sportske performanse koje odgovaraju svakom scenariju vožnje i stilu svakog vozača. Ove glatke performanse agregata nadopunjene su super-glatkim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa i Triumphovom Slip and Assist spojkom. S laganim djelovanjem poluge i postupnim preuzimanjem, kreni-stani gradski odlasci na posao su laka stvar. Dizajn kvačila također smanjuje skakanje stražnjeg kotača i blokiranje pri jakom usporavanju za glatko, pouzdano ulaženje u zavoj.

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

 

Udobnost i kontrola

Daytona 660 ima sve atribute čistokrvnog sportskog motocikla i dodaje svakodnevnu upotrebljivost. S upravljačem smještenim iznad gornjeg jarma, položaj za vožnju je savršeno uravnotežen kako bi pružio povratnu informaciju potrebnu za dinamičnu sportsku vožnju s dovoljno udobnosti za duge dane u sjedalu, a tu je i lagani upravljač koji daje vrhunsku kontrolu pri malim brzinama u urbanim okruženjima.

Prednji dio Daytone 660 kombinira oštar, agresivan sportski izgled s praktičnim vjetrobranom koji skreće vjetar preko i oko vozača kako bi se smanjio umor tijekom duljih brzih vožnji autocestom.

Visina sjedala od svega 810 mm s uskim postoljem čini Daytonu 660 dostupnom za vozače svih visina. Zahvaljujući uskom struku motocikla i pametnom dizajnu, položaj klinova za stopala pruža veliku udaljenost od poda u zavojima bez ugrožavanja udobnosti, čak i za više vozače.

Daytona 660 — osmišljena za sve tipove cesta i vozača.

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

Savršena ravnoteža

Godine razvoja šasije koja pobjeđuje na utrkama očigledne su u trenutku kada napravite prvi zavoj sa Daytonom 660.

Jednostavno manevriranje pri malim brzinama usklađeno je s neutralnim, stabilnim upravljanjem pri velikim brzinama. Nudeći najbolje od oba svijeta, Daytonin dizajn šasije i savršeno usklađene komponente izdvajaju je od suparnika u srednjoj kategoriji.

Opremljen Showa 41mm USD prednjim vilicama s velikim klipom i jedinicom stražnjeg ovjesa Showa, fokusirano upravljanje čini postizanje vrhunca na živahnim cestovnim vožnjama lakim i intuitivnim. Stražnji ovjes također ima daljinsko hidrauličko podešavanje prednaprezanja — što omogućuje brzu i jednostavnu promjenu postavki Daytone. Kočenje je jednako zajamčeno. Dvostruke radijalne čeljusti s četiri klipa uparene s laganim diskovima od 310 mm i napajane pletenim konopcima omogućuju veliku snagu zaustavljanja. A uz ABS optimiziran kroz odabir načina vožnje, bezbrižnost je zajamčena, čak i pri najjačem kočenju.

Lagani kotači od lijevanog aluminija s pet krakova održavaju nisku rotirajuću inercijsku masu za responzivno upravljanje i poboljšane performanse ovjesa. Najnovije gume Michelin Road 6 vrhunske specifikacije upotpunjuju paket upravljanja, jačajući samopouzdanje u svim uvjetima.

A montage of Triumph Daytona 660 in varying locations)

 

 

Vodeća tehnologija u klasi

Daytona 660 je prepuna tehnologije za poboljšanje iskustva vožnje i sigurnosti. Ride-by-wire daje oštar i precizan odziv gasa i također omogućuje tri načina vožnje; Sport, Road i Rain. Svaki mod vožnje nudi drugačiji odziv gasa i razinu intervencije kontrole proklizavanja sa Sport modom koji pruža najreaktivniji odziv gasa za vožnje cestom ili stazom. Sustav kontrole proklizavanja također se može isključiti pomoću izbornika instrumenata za vozače koji preferiraju tradicionalniji “analogni” osjećaj.

Kočenje na Daytoni 660 uvijek je snažno i sigurno zahvaljujući kvalitetnom ABS-u. Kontrolirano Continental modulatorom visokih specifikacija, snažno kočenje s dodatnom sigurnošću - ali bez nametljivog osjećaja koji se često povezuje s manje sofisticiranim sustavima - povećava samopouzdanje vozača u svim uvjetima. Uz tako veliku moć zaustavljanja, prisutno je i upozorenje na usporavanje u slučaju nužde, aktivirajući svjetla opasnosti pri oštrom kočenju kako bi upozorila druge sudionike u prometu.

Multifunkcionalni instrumenti imaju TFT zaslon u boji integriran u bijelo-crni LCD zaslon. Kompaktan i jednostavnog dizajna, svi podaci o vozaču jasno su prikazani i lako se čitaju u različitim svjetlosnim uvjetima. Ova zgodna jedinica kompatibilna je s dodatkom My Triumph Connectivity System koji omogućuje turn-by-turn navigaciju te interakciju s telefonom i glazbom. Sve funkcije su jasno prikazane na TFT zaslonu i kontrolirane preko sklopke za jednostavno korištenje tijekom vožnje.

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

  

Dinamička namjera

Uz upečatljivu staloženost, čiste linije i uglađen stil su čista Daytona. Elegantna nova karoserija, sa svojim prepoznatljivim dvostrukim LED prednjim svjetlima i središnjim usisnikom zraka, obavija šasiju, stapajući se s oblikovanim spremnikom goriva, nadopunjujući njegove glatke linije s minimalnom stražnjom jedinicom.

A ljepota je ispod karoserije. Šasija ima izdržljivu, visokokvalitetnu završnu obradu s detaljima dizajna koji se protežu u podokvir i swingarm vilicu inspiriranu utrkama. Ova iznimna posvećenost detaljima prenosi se i na područje kokpita, sa svim kabelima i crijevima koji su uredno skriveni. Izrađeni aluminijski jarmovi i štitnici za pete samo su još dva primjera Daytoninog opsežnog dizajna – i neumoljive težnje za savršenstvom.

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

 

 

Najniži trošak vlasništva u klasi

Vodeće performanse, kvaliteta i rukovanje u klasi samo su početak puta u vlasništvo Daytone 660.

Prokušani trocilindarski agregat iskovan je u intenzivnoj konkurenciji svjetskih prvenstava u Moto2 utrkama, a uz iscrpan program izdržljivosti cijelog motocikla, testiranje u stvarnom svijetu i na stazi, možete imati potpuno povjerenje u performanse Daytone 660.

Dodajte ovome niske troškove servisiranja, intervale od 10.000 milja koji su vodeći u klasi i dvogodišnje jamstvo s neograničenom kilometražom, pa možete investirati u vrijeme u vožnji, umjesto u troškove održavanja. Kad dođe vrijeme za vaš sljedeći Triumph, visoka preostala vrijednost vašeg motocikla učinit će tu kupnju bezbolnom. Pristupačna kvaliteta, pruža nenadmašnu vrijednost.

POTPUNO NOVA DAYTONA 660

Triumph 2024 Daytona 660 RHS Satin Granite and Satin Jet Black

POTPUNO NOVA DAYTONA 660

Starting from POA

Forms.General.Labels.Step

POTPUNO NOVA DAYTONA 660

Budite u tijeku sa svim najnovijim vijestima o Daytoni 660.

Odredbe i uvjeti

Svoju odgovornost za vaše podatke shvaćamo vrlo ozbiljno. Triumph je uvijek poštovao i nastavit će poštovati podatke koje ima o vama.