Skip to main content

rezervirajte svoju POTPUNO novu Daytonu 660 iz 2024

Samo vas nekoliko koraka dijeli od rezervacije nove Daytone 660 iz 2024
Spremno za isporuku od XXXXX 2024

1 ISPUNITE OBRAZAC

Ispunite kratki obrazac u nastavku kako biste željenog trgovca obavijestili o svojoj namjeri rezervacije.

2 POVRATNI POZIV OD PRODAVAČA

Vaš željeni trgovac će vas kontaktirati kako biste preuzeli vašu naknadu za rezervaciju od £250 s mogućnošću potpunog povrata.

3 AŽURIRANJA PRODAVAČA

Vaš željeni trgovac obavijestit će vas kada vaš motocikl bude dostupan za probnu vožnju i obavijestiti vas o datumu isporuke vašeg novog motocikla.

4 VLASNIŠTVO

Vaš trgovac potvrđuje da je vaš motocikl spreman da vas povede na vašu sljedeću avanturu!

TRIUMPH REZERVACIJA

/ /

ZAMJENA DIJELOVA

Razmišljate li o zamjeni dijelova?

Odaberite Triumph zastupstvo

Unesite poštanski broj, mjesto ili ime

Forms.CreativeTestRide.OrBtnSeparator
Loading icon Forms.CreativeTestRide.FindingLocalBranch

Održavanje kontakta

Loading icon Forms.CreativeTestRide.Sending

Gore navedene podatke koristit ćemo za kontakt s Vama i dogovor o rezervaciji motocikla. Također ga možemo koristiti i da vas pitamo o vašem iskustvu. To znači da ćemo podatke dijeliti s našim trgovcima ili agentima (ovdje možete vidjeti našu punu obavijest o privatnosti). Ubuduće, ako želite više informacija o našim proizvodima, uslugama i ponudama, molimo da nam to kažete odabirom relevantnih opcija. Moći ćete se odjaviti s ovih usluga u bilo kojem trenutku tako što ćete se odjaviti izravno s e-pošte Triumpha ili kontaktirati svog zastupnika.

Naknada za rezervaciju u cijelosti vam se vraća u bilo kojem trenutku. Tvrtka Triumph Motorcycles ili odabrani trgovac Triumph ne obvezuju se da vam prodaju motocikl, niti se vi obvezujete da kupite motocikl. Naknada za rezervaciju koristi se isključivo kako bi Triumph Dealer upotrijebio svoje razumne napore da vam dodijeli motocikl ili proizvodno mjesto za motocikl. Kada je motocikl dostupan, Triumphov trgovac će vas pozvati na probnu vožnju. Ako ne odgovorite trgovcu ili ako trgovac više ne želi nastaviti s rezervacijom iz bilo kojeg drugog razloga, vratit će vam naknadu za rezervaciju. Ako odlučite da želite naručiti motocikl Triumph, to će biti predmet zasebnog ugovora između vas i Triumphovog zastupnika. Možete zatražiti od trgovca Triumph da transferira naknadu za rezervaciju na bilo koju narudžbu za motocikl Triumph ili da vam je vrati.